Hafele Hardware Technology

Häfele Beschlagtechnik
Kontakt
Häfele GmbH & Co KG
Tyskland Filial Sverige
Ryhovsgatan 4
553 03 Jönköping
Tel.: +46 (0)36/18 00 88
Fax: +46 (0)36/18 00 99
Emaila oss

8 goda skäl för att vara en partner till Häfele

Häfele Verkställande direktören Sibylle Thierer förklarar kundens fördelar.

 

 

 

 
Vi förser dig med mer än beslag: Vi bidrar med lösningar
Du känner oss som ett ledande företag i beslagsvärlden. Vi utvecklar nya ideér, produkter och tjänster som formar, tillägger och utvidgar ramarna för vad vi kan förse dig med. Allt med målsättningen att ge dig mätningsbara och ekonomiska lösningar som gör dig mer konkurrenskraftig.Vi förser dig med kompetenta råd
Häfeles specialistrådgivare är experter inom varje aspekt av beslag - från funktionalitet till kvalitet, från design till rationell bearbetning. Vi bidrar med kompetent individuell rådgivning och hjälper dig att fatta de rätta besluten.


Vi förser dig med individuell service
För dig som är möbeltillverkare, snickare, kökstillverkare, inredare eller arkitekt. Häfele stödjer dig med produkter och individuell service som passar marknaden.  Med hänsyn till teknologi och pris ger vi skräddarsydda lösningar enligt dina behov.


Vi förser dig med ett gigantiskt, uppdaterat produktsortiment
Vårt standard produktsortiment består av mer än 50,000 artiklar., vilka finns i "The Complete Häfele" och i vår Onlinekatalog. Våra kontakter med marknader, utvecklare och designers försäkrar att produktsortimentet är kontinuerligt uppdaterad.


Vi ger dig rätt priser 
Vi ger dig bra priser för vi kan massproducera i våra fabriker och kan köpa stora kvantiteter över hela världen.Vi ser till att dina beställningar får en snabb och seriös behandling 
De flesta av våra varor levereras från vårt lager i Tyskland. Vårt säljkontor tar emot din beställning, expidierar dem omedelbart  och produkterna packas och sänds punktligt från vårt huvudlager. 48-timmars leverans kan arrangeras, om det önskas.


Vi hjälper dig att spara tid och pengar
Med Häfele drar du fördel med bästa möjliga rådgivning och omfattande produktprogram, vår produktkunskap, enkla beställnings- och säljkanaler och unika urval av tjänster.


Vi är din garanti för mer förjänst
Häfele garanterar dig toppkvalitetsprodukter, råd, service, priser, leverans och expidiering. Kvalitet är en självklarhet för Häfele och är ständigt förbättrad oavsett vilken av våra 50,000 artiklar du väljer.

  • tillbaka till toppen

  • Beställ online


    © Häfele GmbH & Co KG, Sverige. All rights reserved.